Banner 980x90

Dagdā notika karjeras meistarklase kopā ar uzņēmēju Jāni Stabiņu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 9.augustā, Dagdas novada jauniešu iniciatīvu centrā (JIC) ar lekciju viesojās uzņēmējs, Biznesa Vadības Koledžas direktors un projekta "Esi līderis!" dibinātājs Jānis Stabiņš, pilsētas informācijas portālu Kraslava24.lv informē Dagdas novada JIC brīvprātīgais žurnālists R. Mileiko.

Lektors dalījās savā pieredzē, deva padomus un mudināja jauniešus neapstāties pie pirmās neveiksmes, kā arī attīstīties visas dzīves garumā. Dagdas novada jaunieši aktīvi iesaistījās diskusijā, atbildēja uz uzdotajiem jautājumiem, par kuriem saņēma arī nelielas balvas. Jauniešiem bija dota lieliska iespēja paplašināt savu redzesloku uzņēmējdarbības sfērā.

Stabiņa kungs uzsvēra : "Jums jābūt draivam!". Un tasbija viens no spilgtākiem izteicieniem, kas mūsdienu darba tirgū ir ņemams vērā. Uzņēmejs akcentēja arī to, ka grāmatas spēlē neatņemamu lomu veiksmīga cilvēka dzīvē. Kādreiz nopirktā grāmata pa trim latiem un sekošana tās padomiem, spējusi atnest viņam milzīgas naudas summas.

Tā saucamais "draivs", darba kvalitāte un mīlestība pret to, ko tu dari - tie ir svarīgākie aspekti darba tirgū, neatkarīgi no profesijas - tieši šādu domu graudu deva Dagdas novada jauniešiem Jānis Stabiņš, kurš motivēja visus klātesošos atrast sevi, nav svarīgi, cik daudz laika tam būtu nepieciešams. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)