Banner 980x90

Dagdā automašīna uz gājēju pārejas nāvējoši traumē 66 gadus vecu sievieti

Rīga, 11.aug., LETA. Dagdā automašīna uz gājēju pārejas nāvējoši traumē 66 gadus vecu sievieti, lai gan šajā incidentā arī cietusi deviņus gadus veca meitene, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ceļu satiksmes negadījums noticis vakar plkst.12, kad kāda 1951.gadā dzimusī automašīnas "Mazda" vadītāja uz gājēju pārejas uzbrauca gājējiem - 1956.gadā dzimušai sievietei, kura notikuma vietā gāja bojā un 2008.gadā dzimušai meitenei, kura ar gūtajām traumām nogādāta medicīnas iestādē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki, no tiem četri bijuši gājēji.

Ceļu satiksmes jomā noformēti 595 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 249 par ātruma pārsniegšanu, septiņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un divi par agresīvo braukšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)