Banner 980x90

Cēsīs sašauts vīrietis, apšaubīta ES pastāvēšana, smaga avārija Limbažu novadā

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Pirmdien, 26.septembrī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

ĀM: PSRS jūrniekiem veltītā pieminekļa demontāža bija pašvaldībā dzīvojošo iedzīvotāju drošības interesēs

PSRS jūrniekiem veltītā pieminekļa demontāža Limbažos bija pašvaldībā dzīvojošo iedzīvotāju drošības interesēs, aģentūrai LETA norādīja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Foto: Facebook.com/ Nacionālā ApvienībaFoto: Facebook.com/ Nacionālā Apvienība

Limbažu novadā smagā automašīna nāvējoši traumējusi gājēju ar velosipēdu

Svētdien, 26.septembrī Limbažu novadā kravas automašīna nāvējoši traumējusi gājēju ar velosipēdu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv

Konkursā meklē jauno Salacgrīvas vidusskolas logo

Salacgrīvas vidusskola izziņojusi konkursu "Salacgrīvas vidusskolas logo izstrāde", kurā izvēlēsies izteiksmīgāko un piemērotāko Salacgrīvas vidusskolas logo, kurš tiks izmantots poligrāfiskajos izdevumos, pasākumu vizuālajā noformējumā, uz veidlapām, atzinībās, diplomos, vizītkartēs, reprezentācijas materiālos un suvenīros pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lvPublicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv

Trīs vārti mazākumā sekmē "Lekrings" uzvaru pirmajā mājas spēlē

Svētdien, 25.septembrī, Cēsu "Lekrings" florbolisti, gūstot trīs vārtus skaitliskajā mazākumā, jaunās sezonas pirmajā mājas spēlē ar 12:5 apspēlēja "Ķekavu". 

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Konflikta laikā Cēsīs ar gāzes ieroci sejā sašauts vīrietis 

Sestdien, 24.septembrī, policijā saņemta informācija, ka Cēsīs, 1977.gadā dzimis vīrietis konflikta laikā ar gāzes ieroci iešāvis sejā, kādam 1993.gadā dzimušam vīrietim.

Cesis24.lvCesis24.lv

Cēsis notiks Somugru tautu festivāls

Piektdien, 30.septembrī, plkst.13.00 Cēsu Pils parka un Cēsu Pils teritorijā notiks "Somugru tautu festivāls 2016" jeb Vendu diena, kas ir veltīta "Cēsis 810" jubilejai, pilsētas inforācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Cesis24.lvCesis24.lv

NBS mācību laikā iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi Burtnieku novada apkārtnē

No pirmdienas, 26.septembra līdz svētdienai, 2.oktobrim Burtnieku novada apkārtnē norisināsies Nacionālo bruņoto spēku mācības.

Ilustratīvs foto/ Foto: Valmiera24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Valmiera24.lv

Valmierā samazinās iedzīvotāju parādsaistības par piegādāto siltumenerģiju

Iestājoties rudenīgiem laikapstākļiem, daudzos Valmieras pilsētas namos uzsākta jaunā apkures sezona. SIA "Valmieras ūdens" Siltumtīklu daļas speciālisti atzīmē, ka, līdzīgi kā iepriekšējos gados, pirmie pieprasījumi siltumenerģijas padeves pieslēgšanai saņemti no Valmieras pansionāta un izglītības iestādēm. Ciešā sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem un iedzīvotājiem izdevies samazināt parādsaistības par iepriekš saņemto siltumenerģiju, pilsētas informācijas portāls Valmera24.lv uzzināja no SIA "Valmieras ūdens" sabiedrisko attiecību speciālistes Ingrīdas Kraukles.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

"Lielajā dzintarā" notiks Ričarda Klaidermana koncerts

Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars", trešdien, 5.februārī plkst 19.00 notiks franču pianista Ričarda Klaidermana (Richard Clyderman, dzimis Philippe Pages) koncerts. Mākslinieks uzstāsies kopā ar stīgu orķestra pavadošo sastāvu. Koncerta programmā izskanēs jau pazīstami Klaidermana skaņdarbi un pasaules klasika, kā arī pavisam jauni, īpaši stīgu instrumentiem veidoti aranžējumi.

Publicitātes foto/ Foto: Liepaja.lvPublicitātes foto/ Foto: Liepaja.lv

Reizniece-Ozola: Tiek apšaubīta ES pastāvēšana, nevis eirozonas pastāvēšana

 

Patlaban tiek apšaubīta Eiropas Savienības (ES) pastāvēšana, nevis eirozonas pastāvēšana, pirmdien, 26.septembrī, diskusijā "Eirozona kā kodols Eiropas Savienībai: Latvijas iespējas un ierobežojumi" atzina finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Foto: Zane Bitere/ LETAFoto: Zane Bitere/ LETA

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)