Banner 980x90

Bērziņu un Šķaunes jauniešu ceļojums ar laivām pa Sarjankas upi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau otro gadu abu pagastu jaunieši cītīgi gatavojās tās izpētei, bet laika apstākļu un upē nepietiekošā ūdens līmeņa dēļ šis pasākums vairākas reizes tika pārcelts, pilsētas informācijas portālu Kraslava24.lv informē Bērziņu BLPC "Upmala"un LSK Šķaunes jaunatnes nodaļas vadītāja Sandra Drozdova.

Taču piektdien, 5.augustā, uzņēmīgākie un drosmīgākie 15 jaunieši no abiem pagastiem divu pieaugušo pavadībā devās četru stundu ilgā ceļojumā ar laivām, lai iepazītos ar krāšņo, līkumoto, dažādu šķēršļu bagāto Sarjanku, kuras garums varētu būt, aptuveni, pieci kilometri.

Piedaloties pasākumā, jauniešiem, bija dota iespēja ne tikai pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā, bet arī iepazīt sava novada krāšņākās dabas vietas, uzlabot komandas darba, sadarbības un atbildības prasmes, kā arī gūt daudz pozitīvas enerģijas.

Jauniešu un savā vārdā izsaku lielu pateicību mūsu pagastu vadītājai Romualdai Demidai par jauniešiem doto iespēju nodarboties ar lietām, kuras tiešām izraisa interesi un izglīto, kā arī ļauj iepazīt dabu, kas atrodas mums apkārt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)