Banner 980x90

Baseins – neaizstājama vasaras izklaide arī tavā dārzā

Līdz ar vasaras un karstā laika sākumu ikviens no mums vēlas atvēsināties. Tas gan nenozīmē, ka ir jāslēpjas ēnā – reizi pa reizei ir tik ļoti patīkami ienirt ūdenī.

Līdz ar vasaras un karstā laika sākumu ikviens no mums vēlas atvēsināties. Tas gan nenozīmē, ka ir jāslēpjas ēnā – reizi pa reizei ir tik ļoti patīkami ienirt ūdenī.  Dārza baseins ir vienkāršākais un ērtākais veids, kā radīt vasarīgu noskaņu, veldzēties un izklaidēties, neizejot tālāk par savas mājas pagalmu. Turklāt Latvijas vasaras nereti ir tik vēsas, ka peldei piemērotākais ir tikai baseins.

Ja betonētu baseinu nav iespēju vai vēlmes uzstādīt, lielisks risinājums ir piepūšamais baseins, kurš ne ar ko nav sliktāks – tieši otrādi – tas ir ļoti ātri uzstādāms un novācams, kā arī pārvietojams, turklāt var iegādāties vairākus dažāda izmēra baseinus, kas piemēroti visai ģimenei.

Piepūšamais baseins ļaus ātri atvēsināties karstās vasaras dienās un vakaros. To uzstādīt ir ļoti ātri, nav nepieciešami lieli izdevumi, un vienīgie sagatavošanās darbi ir baseinam piemērotas vietas izvēle. Viss, kas jāizdara – jāpieslēdz gaisa sūklis, jāpagaida dažas minūtes, līdz baseins būs ieguvis formu un tad tas jāpiepilda ar ūdeni.

Baseina izmēra izvēle ir atkarīga no jūsu vajadzībām. Pašiem mazākajiem piemērots būs mazs, 61x15 cm baseins košās krāsās, taču 188x46 cm baseinā varēs izplunčāties arī vairāki bērni vienlaikus.

Lielie baseini būs lieliski piemēroti pieaugušajiem. Ja ir vēlme iegādāties baseinu, kur no karstuma varēs atpūsties visa ģimene vai draugu kompānija, ir jāpievērš uzmanība visiem parametriem – augstums, platums, dziļums un tilpums. Piepūšams baseins no izturīga sintētiska materiāla ir ļoti vienkāršs tā uzstādīšanā. Ja nepieciešams izturīgs, formu noturošs baseins, vislabāk izvēlēties baseinu ar tērauda trubu karkasu – turklāt iespējams izvēlēties to apaļā vai taisnstūra formā. Savukārt baseins, kura sienas ir veidotas no nerūsējoša cinkota tērauda, būs visilgmūžīgākā izvēle – šādu baseinu var atstāt uz vietas pagalmā visu vasaru bez uztraukuma par iespējamiem bojājumiem un liekām rūpēm par novākšanu un uzstādīšanu. Šāds kvalitatīvs baseins kalpos vairākas sezonas.

Atceries – jo lielāks ir baseina tilpums, jo retāk būs jāmaina ūdens. Turklāt nebūt nav jātērē siltais ūdens, lai piepildītu baseinu. Vienkārši ielej auksto ūdeni un novieto baseinu saulainā vietā – karstā dienas laikā tas uzsils un vakarā tajā varēs patīkami veldzēties. Lai pelde būtu droša, dziļākā baseinā ieteicams turēt peldriņķi vai kādu piepūšamo rotaļlietu, kas palīdzēs noturēties, ja gadīsies paslīdēt.

Pelde baseinā patiks ikvienam, taču, lai to padarītu vēl jautrāku un aizraujošāku, iespējams izvēlēties kādu no baseinam paredzētajām atrakcijām. Piemēram, piepūšamā disku mešanas spēle vai piepūšamais dārts patiks gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Esi gatavs vasaras sezonai kopā ar www.shopo.lv!

Uzzini vairāk:
www.shopo.lv
+371 2330 7777
info@shopo.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)