Banner 980x90

Ātrais aizdevums internetā no uzticama aizdevēja

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izdevīgs naudas aizdevums ir viens no pieprasītākajiem finanšu pakalpojumiem visā pasaulē, jo nauda ir nepieciešama ikvienam cilvēkam. Aizdevumu dažādība ļauj salīdzināt vairākus piedāvājumus un atrast individuālai situācijai atbilstošāku aizdevuma variantu. Tā kā aizdevumu nozarē darbojas ne vien bankas, bet arī nebanku kredītdevēji, naudu var aizņemties ne tikai nozīmīgiem pirkumiem, bet arī nepieciešamiem ikdienas tēriņiem. Ja dažas dienas pirms algas bankas kontā pietrūkst naudas svarīgu rēķinu apmaksai, ātrais aizdevums internetā var paglābt no ieslīgšanas parādos un soda sankcijām.

Ondo.lv zina, kas nepieciešams aizņēmējiem
Ondo.lv ir aizdevējs ar lielu pieredzi Latvijas nebanku kreditēšanas tirgū, tāpēc uzņēmums spēj piedāvāt Latvijas patērētājam draudzīgus aizdevuma nosacījumus. Ja Tev ir nepieciešams aizņemties pāris desmitus vai pāris simtus eiro līdz algas dienai, apsver iespēju izmantot Ondo.lv pakalpojumus. Gan jaunajiem, gan pastāvīgajiem klientiem ir savas priekšrocības:
- pirmais aizdevums ir 50–300 eiro liels un tam tiek piešķirta 100% atlaide komisijas maksai – atdosi tikpat, cik aizņēmies, ja tiks ievērots aizdevuma atmaksas termiņš;
- atkārtotais aizdevums var būt līdz 425 eiro liels. Iespējamo komisijas apmēru un kopējo atmaksas summu Tu vari aprēķināt kredītu kalkulatorā Ondo.lv mājaslapā.

Ondo.lv aizdevuma atmaksas termiņš ir līdz 30 dienām. Aizdevumu var atmaksāt uzreiz vai pa daļām, un to var izdarīt ne tikai internetbankā vai bankas filiālē, bet arī jebkurā Latvijas Pasta nodaļā vai "Narvesen" veikalā.

Ātrais aizdevums internetā ir izdevīgs cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem, atbilstošu maksātspēju un atbildīgu pieeju finanšu jautājumos. Aizņemies tik daudz, cik vajadzīgs, un vienmēr samēro aizdevuma apjomu ar savām iespējām!

Nosaki savu maksātspēju pirms pieteikšanās aizdevumam
Ondo.lv aizdevums netiek piešķirts ikvienam. Lai iepazītos ar potenciālā klienta kredītvēsturi, aizdevējs pārbauda kredītu datubāzes un parādnieku reģistrus. Ikviens cilvēks var pats izvērtēt savu maksātspēju, lai izvairītos no iespējamiem sarežģījumiem nākotnē. Pirms pieteikšanās kredītam padomā, vai
- Tava pieredze ar aizdevumiem ir bijusi pozitīva; 
- Tev nav iepriekšēju parādu pie juridiskām un privātpersonām; ja tādi ir bijuši, vai ir segti?
- Tavi mēneša ienākumi ļaus segt parādsaistības noteiktajā termiņā.

Ondo.lv aicina izvērtēt aizdevuma plusus un mīnusus un pieteikties tam tikai tad, ja tas ir piemērotākais situācijas atrisinājums. Atbildīga aizņemšanās pasargās Tevi no papildu izmaksām, tāpēc rūpīgi iepazīsties ar kredītlīgumu un izvērtē savas iespējas atmaksāt! Lai uzzinātu vairāk par aizdevumiem internetā, ienāc www.ondo.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)