Banner 980x90

Apaļie galdi - ērts risinājums katrām viesībām un banketam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Veiksmīgs risinājums dažādu svinību un notikumu organizēšanā būs apaļie galdi. Šāda tipa galdi būs praktiski un neaizņems daudz vietas, kā arī to vienkāršais un patīkamais dizains lieliski iederēsies jebkurā interjerā gan iekštelpās, gan ārā.

Apaļie galdi viesu komfortam un organizatoru ērtībām
Tradicionālie svētku galdi, stāvgaldi vai apaļie galdi? Domājot par labāko galdu variantu dažādiem svētkiem ar vidēju un lielu apmeklētāju skaitu, vērts aplūkot apaļo galdu īpašības un sniegtās priekšrocības.

Mūsdienīgie apaļie galdi nodrošinās:
- komfortu viesiem;
- glītu telpas iekārtojumu;
- ērtu galda piederumu, uzkodu un dzērienu izvietošanu;
- telpas platības ekonomiju;
- veiksmīgu interjera elementu (svečturu, ziedu vāžu) izkārtošanu;
- praktisku dāvanu, suvenīru un izdales materiālu novietošanu.

Ērti lietojami galdi un krēsli ikvienai gaumei
Viens apaļais galds būs lieliski piemērots četru  un vairāk cilvēku lielai kompānija atkarībā no konkrētā galda virsmas diametra. Attiecīgi nepieciešamos galdu izmērus un skaitu būs vienkārši izraudzīties, vadoties pēc
- plānotā viesu skaita;
- pasākuma telpas iespējām. 

Papildus šī tipa galdiem ir regulējamas kājas, lai tie būtu stabili un vēl ērtāk lietojami. Pie apaļajiem galdiem viskomfortablāk sēdēt būs uz mīkstajiem banketu krēsliem, turklāt šie divi pasākumu aprīkojuma elementi lieliski papildinās viens otru.

Ietaupiet laiku ar piegādi un uzstādīšanu!
Apaļo galdu noma pieejama arī "Akurāta" piedāvājumā. Uzņēmums teicamas kvalitātes pasākumu aprīkojumu un uz klientiem vērstu apkalpošanu nodrošina jau desmitgades garumā. Pieredzējušie darbinieki galdus, kā arī krēslus piegādās vajadzīgajā vietā un laikā, veicot arī uzstādīšanu un demontāžu. Tas, savukārt, atvieglos banketa rīkošanu un ļaus ikvienam ietaupīt pasākuma organizēšanas gaitā tik ļoti vērtīgo laiku.

Akurāts apaļie galdi ir
- 77 cm augsti ar 83 cm lielu galda virsmas diametru;
- ar pelēku apļveida virsmu, pārklātu ar melnu pvh malu.

Galdu nomas cena būs atkarīga no vienību skaita, pasākuma ilguma un citiem faktoriem, ar ko skaidrībā palīdzēs tikt uzņēmuma "Akurāts" eksperti.

Viss nepieciešamais aprīkojums lieliskam pasākumam un teicams serviss
Vienlaikus Akurats.lv piedāvājumā ir ne tikai galdu un krēslu noma, bet arī garderobju, telšu, lampu, skatuves un cita pasākumu aprīkojuma noma. Komandas individuālā pieeja un piemeklētie risinājumi nodrošinās teicamu iekārtojumu lieliskiem svētkiem. 

Ieskaties Akurats.lv un sarīko visskaistākos svētkus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)