Banner 980x90

Andrupenes pamatskolā par 45 391 eiro renovēta sporta zāle

Daugavpils, 10.okt., LETA. Andrupenes pamatskolā ekspluatācijā nodota renovētā sporta zāle, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītāja Guna Malinovska.

Iepriekšējās ziemās Andrupenes pamatskolas sporta zālē bija ļoti auksti. Ēkas termogrāfiskās apsekošanas gaitā tika konstatēts, ka ļoti lieli siltuma zudumi ir milzīgo stikla bloku logu dēļ.

Sporta zālē tika mainīta iekšējā apkures sistēma un nomainīti lielie stikla bloku logi. Nomainīti tika arī apgaismojuma ķermeņi, kā arī ieklāts jauns grīdas segums. Tagad sporta zālē būs ne tikai silti ziemas mēnešos, bet tā ir kļuvusi arī vizuāli pievilcīgāka.

Uzvarot iepirkuma procedūrā, tiesības veikt remontdarbus Andrupenes pamatskolā ieguva SIA "Siltumtehserviss".

Remontdarbu kopējās izmaksas - 45 391 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)