Banner 980x90

Aglonā par 376 000 eiro pārbūvēs Sporta centra stadionu

Daugavpils, 13.jūn., LETA. Īstenojot Lauku atbalsta dienesta atbalstītu projektu, Aglonā tiks pārbūvēts Sporta centra stadions, aģentūru LETA informēja Aglonas novada pašvaldībā.

Projekta "Aglonas Sporta centra stadiona pārbūve" pirmajā kārtā paredzēts: pārbūvēt futbola laukumu un skrejceļus, ierīkot lodes grūšanas apli ar piezemēšanās sektoru, tāllēkšanas bedri ar skrejceliņu, marķētu šķēpa mešanas vietu, ieklāt sintētisko segumu futbola laukumam, skrejceļiem un pusapļiem, kā arī ierīkot laukuma apgaismojumu.

Gatavojoties stadiona pārbūvei ir izzāģēti koki, kā arī veikti nepieciešamie zemes darbi - augsnes norakšana, izvešana, zemes planēšana pēc augstuma atzīmēm un minerālgrunts ieklāšana.

Futbola laukumam ir ierīkota drenāžas sistēma ūdens novadīšanai, kā arī veikti darbi stadiona un celiņa apgaismojuma ierīkošanai. Patlaban tiek gatavots pamats sintētiskā seguma ieklāšanai.

Būvprojekta autors ir AS "Komunālprojekts", celtniecības darbus veic SIA "Ošukalns", uutoruzraudzību nodrošina AS "Komunālprojekts", bet būvuzraudzību - SIA "FirmaL4".

Projekts "Aglonas Sporta centra stadiona pārbūve" ilgs līdz 3.oktobrim. Tā pirmās kārtas izmaksas - 376 175 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)