Banner 980x90

4 vienkārši padomi kāzu dāvanas izvēlē

Foto: Līgavām.lv / Alan Deko
Foto: Līgavām.lv / Alan Deko
Dāvanas meklēšana jaunlaulātajiem, ja tie nav norādījuši vēlamo dāvanu sarakstu, var būt nervus kutinošs process. Mēs vēlamies laimīgo pāri iepriecināt, apliecināt savu prieku un mīlestību, nevis pasniegt kāzu dāvanas, kas noputēs ar putekļiem. 

4 padomi, kas palīdzēs atrast nevainojamas kāzu dāvanas
Apsver vienkāršo. Ir iemesli, kāpēc tradicionālas dāvanas ir kļuvušas tradicionālas – tās novērtē. Trauku servīze, interesanti virtuves piederumi, galda dekori vai dvieļi var šķist garlaicīga dāvana, bet patiesībā tiem ir lielisks pluss – noderīgums! Emocionālais pienesums: dāvinot sadzīviskas lietas, tu palīdzi jaunlaulātajiem veidot savas mājas nu jau kā precētam pārim.
♦ Pērc kopīgu dāvanu. Arī ar kāzu dāvanām strādā vecā labā loģika – ja vairāki jaunlaulāto draugi iegādāsies dāvanu kopā, tā būs lielāka un, iespējams, pat labāka. Atsauc atmiņā – vai jaunais pāris ir ieminējies, kas viņiem būtu nepieciešams? Varbūt salūzusi veļasmašīna? Varbūt sieva vēlas trauku mazgājamo mašīnu? Jums ir iespēja viņiem to pasniegt! Emocionālais pienesums: jums rūp jaunlaulāto vēlmes, un jūs esat gatavi sniegt roku ikvienā brīdī.
♦ Nebaidies no personīguma. Kuram gan nepatīk personīgas dāvanas, kas ir prasījušas dāvinātāja laiku, pievēršanos un uzmanību? Personalizēta dāvana, piemēram, stilīga Latvijas karte, kurā atzīmētas jaunlaulātiem svarīgas vietas vai viņu mīļākais portrets, kuru gleznā iemūžinājis mākslinieks, sniedz dāvanai īpašu pienesumu. Iespējas ir bezgalīgas! Emocionālais pienesums: bez komentāriem.
♦ Pielāgo dāvanu jaunlaulātajiem. Ko viņiem patīk darīt? Kādi ir viņu hobiji? Ja viņi apmeklē teātri, uzdāvini divas biļetes uz jaunāko izrādi; ja viņiem patīk ceļot, pasniedz ceļošanas komplektiņu. Atceries, ka dāvanai jāpatīk abiem, tāpēc koncentrējies uz to, kas uzrunās gan topošo vīru, gan sievu! Emocionālais pienesums: dāvinot koncertu ieejas kartes, ceļojumu biļetes u.tml., tu dāvini arī jaunas atmiņas!

Kāzu dāvanas ikvienai gaumei atradīsi portālā Līgavām.lv
Portālā Līgavām.lv noderīgu informāciju atradīs jaunlaulātie, vedēji, līgavas māsas, vecmeitu ballītes rīkotājas, kā arī jaunā pāra draugi un radi! Smelies iedvesmu pārsteigumam portāla sadaļā "Kāzu dāvanas". 
Foto: Līgavām.lv / Bloom BoxFoto: Līgavām.lv / Bloom Box


Radoši un iedvesmojoši
Diemžēl uz jautājumu "Kas ir labākā dāvana jaunajam pārim?" atbildes nav. Jāņem vērā katra individuālās intereses, rakstura iezīmes, vēlmes, gaume un tad jāreizina ar divi – jo precas taču divi cilvēki! Laba dāvana ir tā, kas pasniegta no sirds un sagādāta, domājot par jaunlaulātajiem. Iespējams, šo kombināciju sajutīsi tieši portālā Līgavām.lv – tur virmo iedvesma.

Alandeko piedāvā kāzu dāvanas ar stilu – tās ir praktiskas lietas mājai, kas jaunlaulāto ligzdiņai piešķirs īpašu noskaņu.
Crystal Boutique franču šarms un roku darba siltums ikvienā detaļā kāzu dāvanu padarīs īpaši gaumīgu un izsmalcinātu.
Zaļā studija pienene sniedz iespēju jaunlaulātajiem uzdāvināt dāvanu ar stāstu – tās ir radītas ar mīlestību un prieku pie Latvijas ražotājiem.
Nine Black Birds dāvanas iepriecinās ikvienu, jo tās ļauj atgādināt pavisam vienkāršas, bet ikdienā piemirstas lietas.
Gleznotājas Talitas Vālodzes gleznas ir skaista un īpaši personīga dāvana.
Brassée De Fleurs ļaus jauno pāri pārsteigt ar šarmantu ziedu kompozīciju.
Gurom naturālā kosmētika, tekstils un dāvanu komplekti pie sirds ies franču tradīciju cienītājiem.
Es Mīlu Kafiju iepriecinās visus, kam rīts sākas ar gardas kafijas krūzi.
Bloom Box – svaigu ziedu un macaroons cepumi – gaumes simbols.
Moon Dizains piedāvā īpaši jaunajam pārim izgatavotu gultas veļu.
iittala pie sirds ies tiem, kas ir uz tu ar Skandināvijas dizainu.
CAPS! trifeles burtiski kūst uz mēles, sniedzot lielisku garšas baudījumu.
SilkSecret zīda pieskārienu novērtēs izsmalcinātas gultasveļas cienītāji.
ZOOMBOOK piedāvā iespēju izveidot elegantus kalendārus, dienasgrāmatas un daudz ko citu, izmantojot jaunā pāra fotogrāfijas.
Spring Light eko sveces simboliski dāvā siltumu un gaismu.
Piku.lv gaismas burti kāzu dienai piešķirs personisku akcentu.
Veco dēļu dekors ļauj pāra mājvietu padarīt vēl personiskāku un mājīgāku.
Kazas Laukos piedāvā lieliskas idejas kāzu viesu dāvaniņām – pašu vārītas kazas piena ziepes un kosmētiku.
an&angel stikla dizaina priekšmeti patiks ikvienam izsmalcināta dizainā mīļotājam.
Picture Happy palīdz saglabāt neaizmirstamās dienas mirkļus.
Golden Saga atradīsi izsmalcinātus trauku komplektus.
MYPRINT fotogrāmatas un pastkartes izceļas ar īpašu dizaina noformējumu.
PurPur Fleur floristikas kompozīcijas iepriecinās gan kāzās, gan citos svētkos.

Apmeklē portāla Līgavām.lv sadaļu "Kāzu dāvanas", lai rastu iedvesmu īpašai kāzu dāvanai.
Portāla Līgavām.lv ekspertu komanda ir atlasījusi praktiskas un elegantas, kā arī īpaši sirsnīgas kāzu dāvanas. Ieskaties! Turpat, portālā Līgavām.lv, tu atradīsi daudz noderīgas informācijas, kas palīdzēs visos ar laulībām saistītajos jautājumos! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)