Banner 980x90

Trešdien pūtīs liels vējš, Kurzemē gaidāms arī stiprs lietus

Rīga, 10.sept., LETA. Ciklonam no Baltijas jūras dienvidiem virzoties uz ziemeļiem, tuvākajā diennaktī Latvijā vēl pieņemsies spēkā vējš un Kurzemi skars arī stiprs lietus, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz trešdienu Kurzemē, dienā arī Zemgalē un Vidzemē dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14-19 metriem sekundē, naktī Liepājas ostā gaidāmas brāzmas līdz pat 23 metriem sekundē.

Kurzemē gan naktī, gan dienā gaidāms lietus, vietām līs ilgstoši un stipri - nokrišņu summa var sasniegt 30 milimetrus. Lietus skars arī Vidzemes ziemeļrietumus. Valsts lielākajā daļā gaidāms sauss laiks un neliels mākoņu daudzums.

Gaisa temperatūra no rīta būs +11..+16 grādi, pēcpusdienā - no +15..+18 grādiem lietainajā Kurzemē un Ainažu pusē līdz +19..+23 grādiem pārējā Latvijā.

Rīgā trešdien būs neliels vai mainīgs mākoņu daudzums, nav gaidāmi nokrišņi. Naktī dienvidu vējš nedaudz pierims un gaiss atdzisīs līdz +14 grādiem, dienā gaidāmas vēja brāzmas līdz 16 metriem sekundē un gaisa temperatūra sasniegs +21,+22 grādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)