Banner 980x90

Trešdien pie Krāslavas stacijas būs slēgta satiksme uz dzelzceļa pārbrauktuves

Rīga, 20.nov., LETA. Trešdien, 21.novembrī, saistībā ar VAS "Latvijas dzelzceļš" plānoto pārbrauktuves remontu no plkst.7.30 līdz plkst. 17.30 tiks slēgta satiksme uz autoceļa Krāslava-Preiļi-Madona (P62) pie Krāslavas stacijas, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Apbraucamais ceļš tiks organizēts caur Izvaltu pa autoceļiem Krāslava-Izvalta-Šķeltova-Aglona (V636) un Izvalta-Kombuļi (V638).

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)