Banner 980x90

Trešdien no jauna pastiprināsies vējš un daudzviet īslaicīgi līs

Rīga, 20.jūn., LETA. Tuvākajās stundās Latgalē un Sēlijas austrumos gaidāmas spēcīgas pērkona lietusgāzes, vietām iespējama arī krusa un vētra, pārējā Latvijā ciklona ietekmē gaidāma rietumu, ziemeļrietumu vēja pastiprināšanās brāzmās līdz 14-19 metriem sekundē, brīdina sinoptiķi.

Naktī uz trešdienu vējš pierims un pūtīs no rietumiem, mākoņu daudzums būs neliels un mainīgs, dažviet iespējams īslaicīgs lietus. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +7..+10 grādiem, pretvēja piekrastē - līdz +14 grādiem.

Dienā no jauna pastiprināsies rietumu, ziemeļrietumu vējš, pēcpusdienā brāzmās sasniedzot 13-18 metru sekundē. Vietām Austrumlatvijā, galvenokārt Latgalē, lietus un negaisa mākoņu ietekmē iespējamas vēl lielākas vēja brāzmas.

Trešdien saule mīsies ar mākoņiem un daudzviet - lielākoties valsts austrumu pusē - īslaicīgi līs, vietām dārdēs pērkons un iespējama krusa. Gaisa temperatūra nepārsniegs +15..+19 grādu.

Rīgā tuvākajā diennaktī būs mainīgs mākoņu daudzums, iespējams neliels īslaicīgs lietus. Naktī vējš pierims un gaisa temperatūra būs tuvu +10 grādiem; pēcpusdienā ziemeļrietumu vējš brāzmās atkal pastiprināsies līdz 17 metriem sekundē, gaisa temperatūra būs +17 grādu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)