Banner 980x90

"Swedbank" atklāj filiāli Krāslavā

Rīga, 31.marts, LETA. Īstenojot "Swedbank" un Latvijas Pašvaldību savienības Reģionu attīstības programmu, šodien atklāta bankas filiāle Krāslavā.

Pēdējo divu gadu laikā ar mērķi nodrošināt skaidras naudas un finanšu pieejamību visā Latvijā reģionu centros tika izvietoti 16 jauni bankomāti, kas pašlaik ik mēnesi iedzīvotājiem izsniedz vairāk nekā vienu miljonu eiro, kā arī atvērtas piecas jaunas filiāles, kurās ir pieejami gan pašapkalpošanās pakalpojumi, gan konsultantu padomi. Līdzās Krāslavai jaunas filiāles atvērtas arī Valkā, Balvos, Līvānos un Ludzā, un tās ik mēnesi apkalpo apmēram 200 klientu.

Tādējādi katrā Latvijas nacionālās un reģionālās nozīmes attīstības centrā ir pieejama "Swedbank" filiāle un bankomāts, paziņojumā medijiem informē banka.

Pašlaik klienti reģionos lielāko interesi izrāda par ikdienas pakalpojumiem - kartēm, internetbankas darbību, arī bankas mobilās aplikācijas lietošanu un jauno risinājumu "Smart ID".

Bankomātus visaktīvāk izmanto iedzīvotāji Aknīstē (vidēji 2545 transakcijas mēnesī), Špoģos (vidēji 1580 transakcijas mēnesī) un Garkalnē (vidēji 1423 transakcijas mēnesī). Atsevišķos reģionos populāra ir naudas izmaksa tirdzniecības vietās, tostarp atsevišķās apdzīvotās vietās Krāslavas novadā, piemēram, Viesturos vai Kaplavā, kur līdz tuvākajam bankomātam ir nepilni 20 kilometri.

2015.gada sākumā "Swedbank" publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Saskaņā ar parakstīto memorandu papildu bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai "Swedbank" atbalsta ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. Tie ietver gan mikrokredītus nelielu pamatlīdzekļu iegādei vai apgrozāmo līdzekļu papildināšanai uzņēmumiem, gan hipotekāros kredītus ar atvieglotiem nosacījumiem mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem, gan arī ēku energoefektivitātes finansēšanu.

"Swedbank" ir pēc aktīviem un klientu skaita lielākā banka Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)