Banner 980x90

SMS kredīti internetā ir iespēja aizņemties naudu neatliekamiem pirkumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dažas minūtes pirmajā reģistrācijas reizē, un turpmāk, lai saņemtu finanšu līdzekļus no uzticama aizdevēja, vajadzēs nosūtīt tikai vienu īsziņu. SMS kredīti internetā ir mūsdienīgs finanšu pakalpojums, jo līdzekļi, kas nepieciešami pamatoti vajadzīgu preču iegādei vai pakalpojumu apmaksai, atrodas desmit* minūšu attālumā.

SMS kredīti internetā – samērā neilgā laikā iegūstami aizdevumi
SMS aizdevums pieejams tiem nebanku kredītdevēja klientiem, kuri ir reģistrējušies aizdevēja mājaslapā. Tas nozīmē, ka, aizpildot reģistrācijas anketu, būs jānorāda ne tikai bankas konts, bet arī e-pasta adrese un mobilā tālruņa numurs. Līdz ar to aizdevējs, turpmāk saņemot pieteikuma īsziņu no klienta, varēs salīdzinoši neilgā laikā izsniegt nepieciešamos līdzekļus.

SMScredit.lv ir viens no pieredzes bagātākajiem aizdevējiem Latvijā ar starptautisku pieredzi, tādēļ klientiem tiek piedāvāti tikai labākie SMS kredītu risinājumi.

Trīs iemesli, kādēļ izvēlēties SMS kredītu no SMScredit.lv:
- SMS kredīts pēc pirmās reģistrācijas internetā turpmāk ir pieejams, ne tikai nosūtot vienu īsziņu, bet izmantojot arī iespēju sazināties ar aizdevēja klientu apkalpošanas speciālistu vai aizpildot kredīta pieteikuma anketu SIA "Narvesen Baltija" tirdzniecības vietās vai VAS "Latvijas Pasts" filiālēs visā Latvijā;
- SMS kredīti ir pieejami tikai desmit minūtēs* pēc īsziņas nosūtīšanas;
- SMS kredīti ir saņemami samērā īsākā laikā arī tādēļ, ka nav nepieciešama ķīla vai galvojums.

SMScredit.lv – sociāli atbildīgs un uzticams aizdevējs
Četri no pieciem klientiem ieteiktu saviem draugiem izmantot SMScredit.lv sniegtos pakalpojumus. Tādēļ, novērtējot savu klientu lojalitāti, aizdevējs radījis Lojalitātes programmu. Tā paredz atlaidi pastāvīgajiem klientiem no 10 līdz 25 % kredīta komisijas maksai. Pieejami trīs Lojalitātes programmas līmeņi: sudraba, zelta un platīna.

Aizdevums līdz pat 425 eiro
SMScredit.lv piedāvā aizņemties finanšu līdzekļus, sākot ar 50 eiro līdz pat 300 eiro, aizņemoties pirmo reizi. Savukārt, izmantojot aizdevēja piedāvājumu atkārtoti, summa, ko iespējams saņemt, ir līdz pat 425 eiro. SMS kredīta atdošanas termiņu no desmit līdz 30 dienām izvēlas klients, ņemot vērā savas iespējas aizdevumu atdot. Pieejamas arī atlaides, tāpēc vairāk informācijas par iespēju saņemt pirmo kredītu ar 100 % atlaidi komisijas maksai atrodama mājaslapā www.smscredit.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas SMScredit.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. Plašāka informācija par iespējām saņemt aizdevumu desmit minūšu laikā pieejama šeit: https://www.smscredit.lv/par-smscredit/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)