Banner 980x90

Sadzīves atkritumu savākšana Dagdas novadā

Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Kraslava24.lv

Oktobra beigās Dagdas novada pašvaldībā sadzīves atkritumu apsaimniekotāja SIA "DOVA" pārstāvji sniedza informāciju par sadzīves atkritumu savākšanu Dagdas novadā, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Dagdas novada pašvaldībā.

Sanāksmes dalībnieki diskutēja par nepieciešamību uzlabot un paplašināt dalītu atkritumu vākšanu – šķirošanu, par kārtējām izmaiņām likumdošanā atkritumu apsaimniekošanas jomā, par iedzīvotāju maksātnespēju un citiem tekošiem jautājumiem.

Klātesošie tika informēti par pirmstiesas brīdinājumu izsūtīšanu parādniekiem, un, lai apturētu prasības pieteikuma nodošanu tiesai, SIA "DOVA" lūdz iedzīvotājus apmaksāt parādus vai vienoties par parāda samaksas kārtību, pretējā gadījumā – piespiedu parāda piedziņai tiesas ceļā parādniekam nāksies apmaksāt savu parādu, plus vēl samaksāt tiesas izdevumus un valsts nodevu, kas sastāda vēl 76,40 EUR.

Neskaidrību gadījumā, kā arī vienošanās par parāda apmaksas kārtību slēgšanai, tālrunis uzziņām 65681012.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)