Banner 980x90

Piešķirs vairāk nekā 240 000 eiro internāta renovēšanai Aglonas svētceļnieku izmitināšanai

Rīga, 8.nov., LETA. Valdība lēma no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt 247 821 eiro internāta - svētceļnieku mājas - renovēšanai, lai varētu turpināt tajā izmitināt svētceļniekus Aglonas svētku laikā.

Starptautiskas nozīmes svētvietu Aglonā apmeklē daudz svētceļnieku, un lielākais pieplūdums vērojams tieši Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos, kad nepieciešams nodrošināt arī naktsmītnes apmeklētājiem, kuri uz svētkiem ierodas uz vairākām dienām. Viena no šādām naktsmītnēm ir internāts - svētceļnieku māja Broka ielā 8, Aglonā, kas pieder Aglonas Bazilikas draudzei.

Minētā svētceļnieku māja patlaban atrodas neapmierinošā stāvoklī, lai tajā varētu turpināt izvietot svētceļniekus, tāpēc pēc pasūtījuma SIA "Avan Garden" izstrādāja tāmi jumta, logu, ūdens, kanalizācijas atjaunošanai un tehniskā projekta izstrādei, lai nodrošinātu iespēju arī turpmāk izmantot svētceļnieku māju.

Atbilstoši izstrādātajai tāmei kopējās izmaksas veido 247 820 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)