Banner 980x90

Pašvaldības komunālais uzņēmums "Krāslavas nami" gadu noslēdz ar 243 495 eiro zaudējumiem

Rīga, 25.apr., LETA. Krāslavas novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Krāslavas nami" 2018.gadu noslēgusi ar 243 495 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Komunālā uzņēmuma apgrozījums pērn saglabājies 2017.gada līmeni, sasniedzot 2,602 miljonus eiro.

Taču gads noslēgts ar zaudējumiem, pretstatā peļņai, kas gūta 2017.gadā un arī iepriekš. Zaudējumus plānots segt no uzņēmuma rezervēm.

"Krāslavas nami" sniedz siltumenerģijas ražošanas un tirdzniecības, namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes, kanalizācijas un atkritumu savākšanas pakalpojumus. Šogad komunālais uzņēmums iecerējis attīstīt visas darbības jomas, rekonstruējot katlumāju, izbūvējot šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu un veicot citas darbības.

Uzņēmumu vada Valerijs Maslovs un Valentīns Semjonovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)