Banner 980x90

Oktobrī Krāslavas pirmā pasta nodaļa sāks darbu jaunās telpās

Rīga, 10.sept., LETA. Krāslavas pirmā pasta nodaļa no šī gada 10.oktobra sāks darbu jaunās telpās tirdzniecības centrā, Rīgas ielā 34, aģentūru LETA informēja "Latvijas pasts" Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Jaunajās telpās tiks nodrošināti visi pasta pakalpojumi un piedāvāts paplašināts preču sortiments. Pārceļoties uz jaunām telpām, Krāslavas pirmā pasta nodaļas darbalaiks nemainīsies.

Pārcelšanās nodrošinās pieejamākus pasta pakalpojumus Krāslavā, jo klienti varēs pasta nodaļas apmeklējumu apvienot ar veikalu vai iestāžu apmeklējumu. Tāpat jaunajās telpās nodrošināta iekļuve jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem, turklāt blakus tirdzniecības centram izvietota automašīnu stāvvieta.

Krāslavas pirmā pasta nodaļa jaunajās telpās klientiem piedāvās paplašinātu preču sortimentu, savukārt nodaļas darbalaiks nemainīsies - katru darbdienu no plkst.9 līdz 18 un sestdienās no plkst.9 līdz 13.

Latvijas Pasts pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Kā ziņots, "Latvijas pasta" apgrozījums audzis par 20,6% - no 62,67 miljoniem eiro 2016.gadā līdz 75,59 miljoniem eiro pagājušajā gadā.

Savukārt uzņēmuma peļņa saruka no 3,62 miljoniem eiro 2016.gadā līdz 1,69 miljoniem eiro pērn.

"Latvijas pasts" reģistrēts 1992.gada janvārī, un tā pamatkapitāls ir 10,578 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)