Banner 980x90

Nedēļas nogalē gaidāms velokauss "Krāslava - 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Biedrība "Sportists" aicina visus velosporta entuziastus piedalīties velokausā "Krāslava - 2016", kurš notiks sestdien, 20.augustā, plkst.11.00 Baltiņos, Krāslavas novadā, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā.

Velokausa dalībniekiem būs jāveic distance pa dažādu segumu trasi ar izaicinošiem kāpumiem un aizraujošiem nobraucieniem. Dalībniekiem būs jāveic savai vecuma grupai atbilstošs distances garums pēc iespējas ātrāk. Godalgotu vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar medaļām un balvām, kā arī uzvarētājs katrā vecuma grupā ar kausu.

Pirms starta katram dalībniekam būs jāparakstās par savu veselības stāvokli un drošības tehnikas ievērošanu. Vecāki parakstīsies par savu bērnu veselības stāvokli.

Reģistrācija sākas no plkst.9.30 Baltiņos, Krāslavas novadā.

Iepriekšējā pieteikšanās ir iespējama līdz piektdienai, 19.augusta plkst.17.00, nosūtot uz e-pastubiedribasportists@inbox.lv brīvā formā šādu informāciju: dalībnieka vārds, uzvārds; dzimšanas gads; dzīves vieta.

Sacensību dienā būs norādes kā nokļūt uz sacensību starta vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)