Banner 980x90

Nākamnedēļ Krāslavas novada pašvaldība lems par atgriešanos LPS

Daugavpils, 15.febr., LETA. Pēc piecu gadu prtraukuma Krāslavas novada pašvaldība nākamnedēļ, 22.februārī, domes sēdē lems par atgriešanos Latvijas Pašvaldību savienībā (LPS), aģentūrai LETA atzina Krāslavas novada domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks (ZZS).

Viens no Krāslavas novada pašvaldības izstāšanās no LPS galvenajiem iemesliem bija LPS iepriekšējās valdes neieklausīšanās ar ceļu sakārtošanu saistītajos lūgumos. Ņemot vērā LPS notikušās izmaiņas Krāslavas novada dome minētajā jautājumā cer atrast kopīgu valodu.

Ticies ar Krāslavas novada domes priekšsēdētāju Upenieku ir arī LPS priekšsēdis Gints Kaminskis (ZZS), aicinot viņa vadīto novadu atgriezties savienībā, no kuras novads izstājās 2012.gada aprīlī.

Jau vēstīts, ka Upenieks kļuvis par Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) ārštata padomnieku Latgales attīstības jautājumos.

Padomnieka amata pienākumos ietilpst piedalīšanās dažādās apspriedēs, tajā skaitā svarīgu stratēģisku lēmumu apspriešanā par Latgali. Tāpat viņam jāuzkrāj informācija, viedokļi un jāanalizē situācija Latgalē, lai sniegtu priekšlikumus Ministru prezidentam par nepieciešamo rīcību un atbalstu.

Kučinskis norādīja, ka svarīgi ir nodrošināt atgriezenisko saiti starp valdības darbu un Latgales reģionā notiekošajiem procesiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)