Banner 980x90

Kredīts internetā tiem, kas prot rīkoties ar finansēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās, kad ir pieejama dažādu pakalpojumu pārpilnība, cilvēki nereti apjūk un steidz iegādāties to, kas viņiem nemaz nav nepieciešams. Tādā veidā var nonākt neapskaužamā finansiālajā situācijā, kad vairs nav palikusi nauda rēķinu apmaksai. Rezultātā cilvēki mēģina aizņemties naudu no draugiem, radiniekiem vai kredītiestādēm. Jā, kredīts var būt kā īstermiņa alternatīva, lai izkultos no nepatīkamas situācijas, bet vai tas ir pareizākais risinājums? Iespējams, ka dažkārt ir, bet vispirms ir jāsāk ar savu finansiālo paradumu izvērtēšanu.

Kā taupīt naudu?
Pats galvenais ir sev uzdot jautājumu, vai šī brīža finansiālā situācija Tevi apmierina vai nē. Ja nesaskati nekādas problēmas ne ar savas algas apmēru vai tēriņu apjomu, tad viss ir kārtībā un vari dzīvot tā, kā līdz šim. Bet ko darīt, ja Tavi tēriņi pārsniedz ienākumus? Ne vienmēr vainojama ir šķietami maza alga, jo ir cilvēki, kas gluži vienkārši neprot rīkoties ar finansēm. Šeit ir daži padomi, kā ietaupīt naudu, lai nebūtu jāņem kredīts:
- krāj pamazām – katru dienu ieliec krājkasītē tik, cik būtu notērējis par kārtējo "Snikers" vai citu nelielu našķi;
- pērc tikai tik, cik vari apēst – nepērc ēdienu ar rezervi, jo vairumā gadījumu tas tāpat sabojājas un tiek izmests ārā;
- apmaksā rēķinus savlaicīgi – jau algas dienā veic ikmēneša obligātos maksājumus, lai neiekrātu parādu;
- seko līdzi atlaidēm – dažkārt cena vienai precei atšķirīgos veikalos mēdz krietni atšķirties.

Sekojot šiem padomiem, Tu jau mēneša laikā ievērosi patīkamas pārmaiņas savā budžetā. Tomēr, ja esi apzinīgs un taupīgs, bet kāda iemesla dēļ Tev nepieciešami papildu līdzekļi, tad kredīts internetā var būt parocīga izvēle.

"ViaSMS" kredīts – draudzīga un droša izvēle
Ja esi izlēmis par labu ātrajam aizdevumam, tad to būtu vēlams ņemt pie pazīstama un droša kredītdevēja. Viens no tādiem ir nebanku aizdevējs "ViaSMS", kas piedāvā gan ātro naudas aizdevumu, gan naudas kredītu. Kā pieteikties kredītam?
- Apmeklē mājaslapu viasms.lv un reģistrējies.
- Iepazīsties ar kredītlīguma nosacījumiem.
- Izvēlies sev nepieciešamo kredīta summu un termiņu un aizpildi pieteikumu.
- Sagaidi apstiprinājumu un kredīts Tavā kontā būs jau pāris minūšu laikā.

Aizņemies atbildīgi!
Pat ja esi taupīgs un proti rīkoties ar naudu, tas nemaina faktu, ka kredīts ir liela atbildība. Pirms kredīta ņemšanas izvērtē visus ieguvumus un iespējamos zaudējumus, kā arī savas iespējas atmaksās aizdevumu noteiktajā termiņā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)