Banner 980x90

Krāslavas pašvaldības domes priekšsēdētājam piešķirts Atzinības krusts

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Ordeņu kapituls ceturtdien, 7.aprīlī nolēma par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā piešķirt Atzinības krustu Krāslavas novada domes priekšsēdētājam Gunāram Upeniekam, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā.

 

Ar Atzinības krustu apbalvo par izcilu Tēvijas mīlestību un par sevišķiem nopelniemvalsts, sabiedriskajā, kultūras, zinātnes, sporta un izglītības darbā. Par nopelniemuzskatāma uzticīga un uzcītīga kalpošana valsts vai pašvaldības dienestā, priekšzīmīga un godīga darba izpilde, ikviena sabiedriska kalpošana, tautas gara, pašdarbības un saimniecisko spēku attīstīšana.

 

Atzinības krusta devīze ir "Pour les honnêtes gens - Godaprāta ļaudīm".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)