Banner 980x90

Krāslavas novadā aizturēts iepriekš no Latvijas izraidīts Tunisijas pilsonis

Rīga, 5.febr., LETA. Krāslavas novadā pagājušā svētdienā par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu aizturēts iepriekš no Latvijas izraidīts Tunisijas pilsonis, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Vīrietis bija nelikumīgi šķērsojis Latvijas-Baltkrievijas robežu. Robežsardze noskaidrojusi, ka likumpārkāpējam ir spēkā liegums ieceļot Itālijā, Francijā un kopš pagājušā gada novembra arī Beļģijā.

Par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu sākts kriminālprocess. Valsts robežsardze šobrīd veic nepieciešamās darbības, lai likumpārkāpēju nodotu Baltkrievijas kompetentajām iestādēm.

1989.gadā dzimušais vīrietis līdzīgā kārtā par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu bija aizturēts jau pērn oktobrī. Toreiz sāktais kriminālprocess izbeigts, jo vīrietis par šī noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu piespiedu kārtā tika izraidīts no Latvijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)