Banner 980x90

Krāslavas novada pašvaldības balvu par mūža ieguldījumu piešķirs bijušajai Izvaltas un Ūdrīšu pagasta pārvaldes vadītājai Miglānei

Daugavpils, 9.nov., LETA. Krāslavas novada pašvaldības balva nominācijā "Mūža ieguldījums" tiks pasniegta bijušajai Izvaltas un Ūdrīšu pagasta pārvaldes vadītājai Mārai Miglānei, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Savukārt nominācijā "Gada cilvēks" pašvaldība suminās uzreiz trīs cilvēkus - Krāslavas novada Centrālās bibliotēkas Komplektēšanas un apstrādes nodaļas vadītāju Svetlanu Ļaksu-Timinsku, Izvaltas Tautas nama vadītāju Anastasiju Plataci un veterinārārsti Annu Sprūģi.

Augsto pašvaldības apbalvojumu pasniegšana notiks svinīgajā Latvijas Republikas proklamēšanas 99.gadadienai veltītajā pasākumā, kas 17.novembrī plkst.18 notiks Krāslavas kultūras namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)