Banner 980x90

Krāslavas novada dome izsludina jauniešu biznesa ideju projektu konkursu

Krāslavas novada dome aicina iesniegt pieteikumus jauniešu biznesa ideju konkursam komercdarbības sākšanai vai attīstībai Krāslavas novadā, aģentūru LETA informēja Krāslavas novada pašvaldībā.

Projektu konkursa mērķis ir motivēt jauniešus sava biznesa veidošanai vai attīstībai, atbalstot jaunu komersantu vai saimnieciskās darbības veicēju rašanos vai esošo attīstību Krāslavas novadā. "Tā ir iespēja talantīgākajiem un uzņēmīgākajiem novada jauniešiem saņemt finansiālu atbalstu savu prasmju un zināšanu turpmākai attīstībai," norāda pasākuma organizatori.

Projektus konkursam var iesniegt jaunieši vecumā līdz 30 gadiem, kas vēlas sākt saimniecisko darbību vai komercdarbību Krāslavas novadā, un jaunie uzņēmēji, kuri savu darbību reģistrējuši ne agrāk kā trīs gadus pirms projektu konkursa izsludināšanas dienas.

Iespēja piedalīties konkursā būs arī iepriekšējo gadu konkursu uzvarētājiem, ceļot savu konkurētspēju, attīstot jaunus, inovatīvus produktus vai pakalpojumus.

Projektu pieteikumi konkursam iesniedzami Krāslavas novada pašvaldībā līdz 8.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)