Banner 980x90

Krāslavas novadā aizturētā cigarešu kontrabandistu grupējumā iesaistīti arī divi pusaudži

Rīga, 13.aug., LETA. Valsts robežsardze par cigarešu nelikumīgu pārvietošanu aizturējusi sešas personas, tostarp, divus pusaudžus, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

10.augusta vakarā robežsargi, pārbaudot informāciju par iespējamiem likumpārkāpumiem, Kaplavas pagastā aizturēja sešus Latvijas pilsoņus, kuri pierobežas joslā atradās bez speciālajām caurlaidēm.

Divi no aizturētajiem izrādījās nepilngadīgi un viņiem nebija arī dokumentu, kas apliecina personu identitāti. Netālu no personu aizturēšanas vietas robežsargi atklāja arī astoņus melnā polietilēnā ietītus iepakojumus, kuros atradās 120 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīze markām.

Par abu nepilngadīgo aizturēšanu informēti viņu vecāki un aizbildņi, bet par pierobežas joslas režīma pārkāpumiem personām noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Savukārt par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu, kas izdarīta ievērojamā apmērā personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās, sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)