Banner 980x90

Krāslavas Mūzikas skolai – 55

Šis gads Krāslavas Mūzikas skolā aizvadīts skolas 55 gadu jubilejas zīmē, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Krāslavas novada pašvaldībā.

Šo gadu laikā skolu absolvēja 958 audzēkņi. Ik rudeni skolas pedagogi ar lielu prieku savā apgādībā uzņem jaunatnācējus – bērnus, kuri atnāk ar vēlēšanos iepazīt šo mākslas jomu – mūziku.

Protams, ir arī audzēkņi, kurus atved vecāki cerībā, ka bērns piepildīs viņu bērnības un jaunības nerealizēto sapni. Abi gadījumi ir lieliski, jo muzikālā izglītība ne vien attīsta domāšanu un  bagātina cilvēka emocionālo pasauli, bet arī prasa daudz pacietības, gribasspēka un atdeves. Skolotājiem atliek vien motivēt, iedvesmot un atvērt ceļu uz plašo mūzikas pasauli.

Jubilejas pasākumi turpināsies līdz 2016. gada novembrim. Aicināsim atsaukties visus bijušos skolas audzēkņus – gan tos, kuri skolu absolvēja, gan tos, kuru gaitas skolā beidzās agrāk – mēs visus vēlamies satikt, pakavēties kopējās atmiņās un paraudzīties uz šodienas Krāslavas Mūzikas skolu to dienu acīm, un uz tām dienām ar šodienas skatu.

Krāslavas Mūzikas skola aicina apmeklēt jubilejas koncertus, kuros būs iespēja iepazīties ar katrā skolas nodaļā paveikto 55 gadu griezumā. 

Piektdien, 15.aprīlī plkst.18.00 Krāslavas kultūras namā notiks Krāslavas Mūzikas skolas 55. gadskārtas Jubilejas koncerts. Piedalīsies skolas audzēkņi, pedagogi un absolventi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)