Banner 980x90

Krāslavā aizdomās par zīdaiņa nonāvēšanu aiz neuzmanības aiztur māti un viņas viesi

Rīga, 3.nov., LETA. Krāslavā Valsts policija (VP) aizdomās par zīdaiņa nonāvēšanu aiz neuzmanības aizturējusi bērna māti un viņas viesi, aģentūru LETA informēja VP.

31.oktobrī policija saņēma informāciju no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, ka Krāslavā kādā dzīvoklī mediķi konstatējuši vienu mēnesi veca puisīša līķi. Reaģējot uz saņemto informāciju, notikuma vietā nekavējoties ieradās likumsargi, kuri turpat notikuma vietā aizturēja divas aizdomās turētās personas - 1979.gadā dzimušo bērna māti un 1991.gadā dzimušo vīrieti, kurš tobrīd pie minētās sievietes viesojās. Abi aizturētie bija stiprā alkohola reibumā.

Lai noskaidrotu precīzu zīdaiņa nāves cēloni, ir nozīmētas ekspertīzes, taču, pēc sākotnējās informācijas, nekas neliecina, ka viņš būtu miris vardarbīgā nāvē.

Policijā sākts kriminālprocess par prettiesisku nonāvēšanu aiz neuzmanības. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz trim gadiem vai piespiedu darbs.

Izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju policija nesniedz.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)