Banner 980x90

Izbeidz Drīdzī noslīkušā autovadītāja lietu

Daugavpils, 5.dec., LETA. Policija izbeigusi krimināllietu, kas maija beigās tika ierosināta saistībā ar kāda 1976.gadā dzimuša autovadītāja noslīkšanu Krāslavas novada, Kombuļu pagasta Drīdža ezerā.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē, lieta izbeigta, jo tas visdrīzāk ir bija nelaimes gadījums vai pašnāvība. Līķim nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmēm, nāves cēlonis - noslīkšana.

Automašīna ar noslīkušo vīrieti no Drīdža ezera tika izvilkta 23.maijā. Automašīnā atrastais mirušais vīrietis pirms mēneša bija izsludināts meklēšanā kā bezvēsts pazudušais.

Ezerā noslīkusī automašīna atradusies apmēram 20 metrus no krasta. Tās izvilkšanai no ūdenskrātuves glābēji izmantojuši vinču.

Vīrieša tuvinieki iepriekš bija stāstījuši, ka 3.maijā viņš iesēdies sev piederošajā automašīnā "Audi", aizbraucis nezināmā virzienā un vairs nav redzēts.

Policijā skaidroja, ka vīrietis ar automašīnu no ceļa varētu būt nobraucis un iebraucis ezerā nejauši vai arī speciāli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)