Banner 980x90

Ģenerālprokuratūra tiesā prasa piedzīt 11 729 eiro zaudējumus no Dagdas novada pašvaldības deputātiem

Rīga, 30.janv., LETA. Ģenerālprokuratūra iesniegusi prasības pieteikumu Daugavpils tiesai par 11 729 eiro zaudējumu piedziņu no Dagdas novada pašvaldības domes deputātiem.

Prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe aģentūrai LETA pavēstīja, ka šogad janvārī Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta prokurore veikusi pārbaudi attiecībā uz Valsts kontroles iesniegumu.

Iesniegums bija par finanšu revīzijas "Par Latvijas Republikas 2015.gada pārskatu par valsts budžeta izpildi un par pašvaldību budžetiem" laikā konstatētajiem faktiem saistībā ar Dagdas novada pašvaldības lēmumu.

Ar Dagdas novada pašvaldības lēmumu tika bez samaksas atsavināts "pazemes atradnē esošais aktīvs - smilts", tādējādi nodarot attiecīgajai pašvaldībai zaudējumus 11 729 eiro vērtībā.

Pēc Valsts kontroles iesniegumā norādīto faktu pārbaudes Ģenerālprokuratūra iesniegusi prasības pieteikums Daugavpils tiesai par zaudējumu piedziņu no deputātiem, kuri piedalījās minētā lēmuma pieņemšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)