Banner 980x90

Dagdas un Ezernieku jaunieši apmeklē izstādi "Skola 2016" un piedalās konferencē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 26.februārī Dagdas un Ezernieku jaunieši devās uz Rīgu, kur Ķīpsalas izstāžu centrā norisinājās izglītības izstāde "Skola 2016" un konference par tēmu "Mana personīgā izaugsme izglītības iestādē un praksē", pilsētas informācijas portālam Kraslava24.lv pavēstīja Dagdas novada JIC brīvprātīgais žurnālists R.Mileiko.

Apmeklējot izstādi, visi gribētāji varēja iegūt informāciju par dažādām Latvijas augstskolām - Rīgas Tehniskā universitāti (RTU), Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), Vidzemes Augstskolu, Latvijas Universitāti un daudzām, daudzām citām, kā arī sīkāk uzzināt par privātajām augstskolām, vidusskolām, koledžām, arodskolām, mācību centriem, valodu kursiem, tālmācību un e-studijām. Neizpalika arī bez jautriem konkursiem un balvu vinnēšanas.

Tajā pašā laikā norisinājās arī konference, kurā varēja piedalīties ikviens gribētājs. Tās viesi, VIAA Informācijas un karjeras atbalsta departamenta vecākā eksperte Nora Kalēja, Izglītības portāla uzdevumi.lv direktors Edgars Škutāns, karjeras un izglītības portāla Prakse.lv pārstāvis Jānis Logins, ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games aizsācējs un organizētājs Raimonds Elbakjans plašāk pastāstīja kā pilnveidot un attīstīt sevi sekmīgai karjeras izveidošanai un dalījās savā pieredzē ar jauniešiem. Laika gaitā konferences dalībniekiem tika dota iespēja piedalīties "ātrajos randiņos" ar darba devējiem, kuros viņi spēja uzdot visvairāk interesējošos jautājumus un gūt atbildes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)