Banner 980x90

Dagdas skolniecei augsts sasniegums ekonomikas valsts olimpiādē

Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv
Publicitātes foto/ Foto: Dagda.lv

Dagdas vidusskolas izglītojamie un pedagogi  šogad var lepoties ar augstiem sasniegumiem Dagdas novada, Krāslavas un Dagdas novadu apvienības mācību priekšmetu 2.posma  olimpiādēs un dalību 3.posma olimpiādēs valstī, pilsētas informācijas portāls Kraslava24.lv uzzināja Dagdas novada pašvaldībā. 

Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē 3.martā notika 17.ekonomikas valsts olimpiādes trešais posms. Novadu un pilsētu posma olimpiādē, kura šogad pirmo reizi notika tiešsaistē, piedalījās 772 skolēni, savukārt valsts olimpiādē piedalījās 71 skolēns. 

Starp tiem bija arī Dagdas vidusskolas 12.klases skolniece Evita Kairiša, kura ieguva godpilno 2.vietu. Evitas ekonomikas skolotāja ir Diāna Stikute.

Olimpiādes laureātu apbalvošana notiks 2016.gada 7.aprīlī Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)