Banner 980x90

Dagdas novada pašvaldība biznesa ideju īstenošanai piešķir 2398 eiro

Jelgava, 14.sept., LETA. Dagdas novada pašvaldības projektu konkursā "Biznesa ideju konkurss komercdarbības uzsākšanai vai attīstībai Dagdas novadā" atbalstīti abi iesniegtie projekti un tiem piešķirti kopumā 2398 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Finansējumu saņems Silvijas Rapšas projekts "Auduma rotaļlietu šūšanas darbnīcas pilnveidošana un attīstīšana". Idejas īstenošanai pašvaldība piešķīrusi 431 eiro.

Savukārt SIA "Saullēkti ozolos" projekts "Lauku tūrisma popularizēšana Dagdas novadā, attīstot ģimenes uzņēmumu" ieguvis 1967 eiro.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Lubgānu ģimenei piederošais uzņēmums nodarbojas ar izmitināšanu viesu mājās. Uzņēmums apsaimnieko viesu namu "Saullēkti ozolos" Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezeram, kas ir salām bagātākais ezers Latvijā.

Apstiprinātie projekti īstenojami līdz 21.decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)