Banner 980x90

Dagdas novadā par 530 000 eiro uzbūvēta Ezernieku vidusskolas sporta zāle

Daugavpils, 29.aug., LETA. Dagdas novadā atklāta uzbūvētā Ezernieku vidusskolas sporta zāle, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldība Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītāja Guna Malinovska.

Sporta zāle ir izvietota pie Ezernieku vidusskolas ziemeļrietumu gala sienas. Būve sastāv no vienstāvu sporta zāles un divstāvu piebūves. Sporta zālē atrodas basketbola un volejbola laukumi. Piebūves 1.stāvā atrodas ģērbtuves, tualetes, dušas, inventāra telpa un palīgtelpas, bet 2.stāvā ir izvietota galda tenisa zāle, treneru telpas, kā arī atklāts balkons, ko var izmantot skatītāji un līdzjutēji.

Lēmumu sākt sporta zāles celtniecību Ezerniekos Dagdas novada domes deputāti pieņēma pērn februārī. Pavasarī tika izstrādāti tehniskie dokumenti, izsludināts iepirkums un 2016.gada vasarā sākās sporta zāles būvniecība. Būvdarbus veica SIA "Latgalija".

Sporta zāle uzbūvēta par pašvaldības līdzekļiem, šim mērķim tika ņemts aizņēmums Valsts kasē. Kopējās būvniecības izmaksas ir 531 221 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)