Banner 980x90

Dagdas novadā izsludināts konkurss - skate "Mana skaistākā Ziemassvētku piparkūka"

Daugavpils, 29.nov., LETA. Dagdas novada domes Kultūras un sporta nodaļa izsludinājusi konkursu - skati "Mana skaistākā Ziemassvētku piparkūka", aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldībā.

Konkursā - skatē aicinātas piedalīties skolu klases, pirmsskolas izglītības iestāžu grupiņas, pašvaldības iestādes, darba kolektīvi, kā arī individuāli cepēji.

Izceptās un izrotātās piparkūkas līdz 15.decembrim iesniedzamas domes Kultūras un sporta nodaļā, norādot autora vārdu, uzvārdu, klasi/grupu, izglītības vai pašvaldības iestādi, kolektīvu.

Pasākuma mērķis ir sekmēt novadā Ziemassvētku noskaņas radīšanu, rosināt Dagdas novada iedzīvotājus radošai darbībai, bērniem kopīgi ar vecākiem cepot un rotājot piparkūkas, un veidot prasmi noformēt savu darbu.

Konkursu - skati organizē Dagdas novada domes Kultūras un sporta nodaļa sadarbībā ar Dagdas novada klašu audzinātājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)