Banner 980x90

Dagdas novadā aicina pieteikt pretendentus Atzinības raksta saņemšanai

Daugavpils, 6.okt., LETA. Dagdas novada pašvaldība aicina līdz 31.oktobrim pieteikt pretendentus Dagdas novada augstākā apbalvojuma - Atzinības raksta - saņemšanai, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldība Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītāja Guna Malinovska.

Pretendentus var pieteikt sešās nominācijās: "Sabiedriskā aktivitāte", "Ekonomika un tautsaimniecība", "Izglītība, kultūra un sports", "Veselības aprūpe un sociālais darbs", "Darbs pašvaldībā" un "Darbs valsts pārvaldē".

Pieteikumus drīkst iesniegt Dagdas novada pagastu pārvaldnieki, domes deputāti, novada pašvaldības izpilddirektors, pašvaldības nodaļu vadītāji, pašvaldības iestāžu vadītāji, uzņēmēji, zemnieki, nevalstiskās organizācijas un biedrības, iedzīvotāju grupas.

Pieteikumi apbalvojumam jāiesniedz personīgi Dagdas novada pašvaldībā vai elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi "dome@dagda.lv". Pieteikuma anketa pieejama Dagdas novada pašvaldības mājaslapā.

Atzinības raksti tiks pasniegti Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā 18.novembrī Dagdas Tautas namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)