Banner 980x90

Dagdā notiks Latvijas Pašvaldību Izpilddirektoru asociācijas sanāksme

Daugavpils, 5.okt., LETA. Piektdien, 6.oktobrī, Dagdā notiks Latvijas Pašvaldību Izpilddirektoru asociācijas sanāksme, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldība Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītāja Guna Malinovska.

Šajā sanāksmē tiks apspriesti jautājumi par dzīvojamo telpu īres likumu, dzīvojamo māju apsaimniekošanas un uzturēšanas tāmēm.

Smiltenes novada domes izpilddirektors Kārlis Lapiņš dalīsies dzīvokļu jautājumu risināšanas pieredzē, Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas Vides aizsardzības departamenta Ūdens resursu nodaļas vadītāja Iveta Teibe informēs par noteikumiem par decentralizēto kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu un reģistrēšanu.

Tāpat arī izpilddirektori diskutēs par sadzīves notekūdeņu izvešanu un krājrezervuāru lietošanu, iepazīsies ar atkritumu apsaimniekošanas pieredzi Siguldas novadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)