Banner 980x90

Dagdā notiks Latgales reģiona biškopju konference

Daugavpils, 2.febr., LETA. 18.februārī Dagdā norisināsies Latgales reģiona biškopju konference, aģentūru LETA informēja Dagdas novada pašvaldībā.

Paredzams, ka bez pašmāju biškopjiem konferencē piedalīsies arī viņu kolēģi no Baltkrievijas, Polijas un Lietuvas, pārstāvji no Latvijas Biškopības biedrības, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra, nevalstiskajām organizācijām un citām institūcijām.

Nozares speciālisti informēs klātesošos par biškopības nozares attīstību, vaska pārstrādi, produkcijas realizāciju, eksportprodukcijas kvalitāti, citiem biškopības nozarē aktuālajiem jautājumiem, kā arī dalīsies praktiskā pieredzē par biškopības produktu eksportu un realizācijas tirgiem. Konferences noslēgumā jautājumu un atbilžu daļā būs iespēja gūt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem.

Latgales reģiona biškopju konferenci organizē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs sadarbībā ar Dagdas novada pašvaldību un Latvijas Biškopju biedrību, dalība pasākumā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)