Banner 980x90

Brīvdabas kino aprīkojumu Dagdas novadam piegādās SIA "Čivix"

Daugavpils, 1.jūn, LETA. Dagdas novada pašvaldības izsludinātajā iepirkumā par tiesībām piegādāt Dagdas novadam brīvdabas kino aprīkojumu uzvarējusi Balvu novadā reģistrētā SIA "Čivix", aģentūra LETA noskaidroja vietējā pašvaldībā.

Brīvdabas kino aprīkojumu Dagdas novadam SIA "Čivix" apņēmusies piegādāt par 11 096 eiro.

Līgumu ar iepirkuma uzvarētāju plānots slēgt nākamnedēļ. Paredzamais līguma izpildes termiņš būs divi mēneši.

Dagdas novada pašvaldības projektu "Brīvdabas kino aprīkojuma iegāde sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai un profesionālās darbības pilnveidei" Lauku atbalsta dienests apstiprināja pērn 15.decembrī.

Projekta ietvaros paredzēts iegādāties brīvdabas kino aprīkojumu, lai radītu jaunu sabiedrisko aktivitāti – brīvdabas kino vakari un kultūras telpas digitalizācija kā kultūras telpas mijiedarbība un bagātināšana.

Lai mazinātu sezonalitātes ietekmi, pašvaldības izvēlēto aprīkojumu varēs izmantot ne vien brīvdabā, bet arī pašvaldības tautas namu zālēs un skolās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)