Banner 980x90

Bezprocentu kredīts pilnvērtīgiem svētkiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Astotais marts jau aiz stūra, bet nākamā algas diena tikai marta sākumā? Kāpēc gan atlikt cepeškrāsns iegādi un romantisku svētku vakariņu gatavošanu, ja ir pieejams tik ļoti izdevīgais bezprocentu kredīts?  Tieši tā – ir iespējams bez liekas pārmaksāšanas iegūt ilgi kāroto jau šodien, bet par to norēķināties vēlāk, piemēram, nākamā mēneša laikā! Tādā veidā Jūs iegūstiet papildus nedēļas prieka!

Ko īsti nozīmē bezprocentu kredīts?
Tie ir naudas līdzekļi, kurus saņemot aizdevuma formātā, Jūs varat atmaksāt bez papildus pievienotas procentu likmes. Tas nozīmē atmaksāt precīzi tādu pašu summu, ko aizņēmāties. Mūsdienās termins "bezprocentu kredīts" tiek attiecināts uz diviem savā veidā līdzīgiem un tajā pašā laikā atšķirīgiem aizdevumu veidiem:
- ātrais kredīts – bieži tiek dēvēts arī par SMS kredītu. Tas ir kredīta veids, ko Jūs varat iegūt dažu minūšu laikā, nosūtot SMS vai arī piereģistrējoties izvēlētā kredīta devēja mājaslapā. Ātrais kredīts bezprocentu formātā parasti ir tikai pirmajā aizņemšanās reizē, bet katrā nākamajā reizē tiek piemērotas atmaksas procentu likmes;
- bezprocentu līzings – papildus pakalpojums, ko ar kādas kredītiestādes starpniecību piedāvā dažādu preču, piemēram, elektroierīču izplatītāji. Tas nozīmē, ka, aizņemoties šādā veidā, Jūs saņemat nevis naudu bankas kontā, bet gan kāroto preci, kuras tā brīža vērtību Jūs atmaksājat noteiktā termiņā, bez papildus procentu likmēm. 

Katrs no iepriekš minētajiem kredītu veidiem ir piemērots dažādām dzīves situācijām. Ja ātrais kredīts spēs palīdzēt, piemēram, paaugstinātu komunālo maksājumu nosegšanai, tad bezprocentu līzings palīdzēs ātrāk apmierināt tieši materiālās vajadzības. 

Kas var izmantot šādus piedāvājumus?
Līdzīgi kā citi īstermiņa vai ilgtermiņa aizdevumi arī bezprocentu kredīts ir finansiāla rakstura darījums, ko iespējams nokārtot tikai pilngadīgām personām. Papildus tam pastāv nosacījums, ka Jūsu kandidatūra uz kredīta ieguvi rezultēsies tikai tad, ja Jūsu iepriekšējā pieredze ar aizņēmumiem būs pozitīva. Tas nozīmē, ka pirms kredīta izsniegšanas Jūsu personas dati tiek pārbaudīti, lai pārliecinātos par Jūsu kredītvēsturi. Tomēr tādi faktori kā kredīta apjoms, atmaksas termiņš un specifiski līguma nosacījumi ir tiešā veidā atkarīgi no izvēlētās kredītiestādes pakalpojumu sniegšanas politikas. 

Aizņemieties atbildīgi un objektīvi izvērtējiet savus ikmēneša ienākumus, lai pēc iespējas savlaicīgāk spētu atmaksāt aizdevumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)