Banner 980x90

A+++ ergonomiskie ledusskapji ļaus saglabāt vitamīnu devu ziemai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasaras vidū un otrajā pusē katrs, kam pieder mazdārziņš vai lielāka zemes platība, kur audzēt augļus un dārzeņus, sastopas ar gana lielu izaicinājumu – kā saglabāt pēc iespējas vairāk un ilgāk šos uzturvielām un vitamīniem bagātos produktus. Protams, var konservēt, sālīt vai marinēt, iecukurot vai izžāvēt, bet ikviens piekritīs, ka ziemā, kad vasarā uzkrāto vitamīnu rezerves strauji sarūk, ir patīkami baudīt svaigus augļus un dārzeņus. Tādēļ efektīvs risinājums ir jaunākās paaudzes ekonomiskie un ietilpīgie ledusskapji, kas pieejami gan standartizētā veidā, paredzot vienlīdzīgās daļās sadalītu saldējamo un ledusskapja daļu, gan arī citus izvietojuma veidus.

Ledusskapji ar dažādiem pielietojuma veidiem
Ir grūti iedomāties ikdienu bez iespējas uzglabāt produktus patērēšanai īsākā vai ilgākā termiņā, jo tas ir cieši saistīts ar ikdienišķo pamatvajadzību apmierināšanu, piemēram, rīta kafija bez piena, saldais ēdiens bez svaigām, atvēsinātām un kraukšķīgām ogām vai, piemēram, marinēta gaļa dārza svētkiem – tās ir tikai trīs no neskaitāmām iespējām, ko izmantojam, ja tiek runāts par tēmu "ledusskapji".

Pašlaik vadošo ražotāju piedāvājumā ir gan ledusskapji, gan šādas to variācijas:
- aukstuma kameras un skapji;
- apvienoti un brīvi stāvoši ledusskapji un saldētavas ;
- vīna skapji un atvēsināmās iekārtas;
- auto ledusskapji.

Jāuzsver, ka auto ledusskapji ir viegli pārvadājami, jo tie neaizņem daudz vietas, ir ar zemu enerģijas patēriņu un lieliski noderēs, ja, piemēram, pikniks paredzēts tālu no mājām.

Liela izvēle, kas paver plašas iespējas
Apzinoties nepieciešamību pēc jaunas sadzīves tehnikas, ikviens cenšas atrast izdevīgāko piedāvājumu, lai ietaupītu gan preci iegādājoties, gan lietojot. Vadošā lielās un mazās sadzīves tehnikas veikala Hansapost.lv pārdošanas speciālisti iesaka izvēlēties jaunu ledusskapi vai saldētavu, ņemot vērā šādus aspektus:
- telpas ierobežojums;
- elektrotehnikas veids, krāsa un dizains;
- ražotājs un cena;
- ekspluatācijas izmaksas.

Lai tiktu izvēlēti atbilstošākie ledusskapji un cita veida saldēšanas tehnika, jāņem vērā visi minētie aspekti. Līdz ar to, pieņemot pārdomātu lēmumu, Tu iegūsi iespēju gan saglabāt ziemai augļus, ogas un dārzeņus, gan maksāt mazāk, jo pašlaik praktiski visi ledusskapji un saldētavas ir ar A+++ jeb ekonomiskākās klases grupā.

Parūpējies par sevi, ģimeni un draugiem, saglabājot dabas veltes visas ziemas garumā! Ieskaties www.hansapost.lv, kur pieejami vairāk nekā 300 ledusskapju un saldējamo iekārtu modeļu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)